Uuni 225 C asteeseen
Kääretorttu:
4 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
3/4dl perunajauhoja
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Punaista elintarvikeväriä
1 levy leivontasuklaata
TÄYTE:
1 prk maitorahkaa
Pussillinen marianne rouhetta
2dl vispikermaa
Sulata suklaata n. puolilevyä mikrossa tai vesihauteessa.
Laita sulanut suklaa pursotin pussiin. Laita leivinpaperi pellille (suihkuta hieman vettä pellille jotta leivinpaperi asettuu paremmin) ja pursota suklaa vapaavalintaisiksi sydämiksi. Vie jähmettymään pakkaseen tai muuhun kylmään paikkaan.
1.Sekoita kanamunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella.
2. Sekoita loput kuivataineet keskenään.
3. Lisää munasokerivaahdon joukkoon elintarvikeväriä, kunnes koet värin olevan sopiva.
4. Sekoita jauhot käännellen munasokerivaahtoon
5. Kaada taikina pellillä olevien jähmettyneiden suklaasydänten päälle.
6. Paista kääretorttupohja 225 asteessa 6-10 suhteellisen alhaalla.
TÄYTE:
Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää rahka ja mariannerouhetta oman maun mukaan. Jos täyte ei ole tarpeeksi makeaa lisää tomusokeria oman maun mukaan.
Kun otat kääretortun uunista, ota se irti varovasti ja käännä toiselle leivinpaperille väärinpäin ja anna jäähtyä. Lisää täyte ja rullaa varoen.